HTML

Friss topikok

  • chilloutblog: jaj! én mindenképp kíváncsi vagyok a folytatásra (2014.08.28. 21:53) Vége
  • dormany: @chilloutblog: már van 2 rész a 2. évadból, úgy látom. A menő ügyvédeket nem vágom egyelőre, de ho... (2014.07.21. 23:01) Masters of sex
  • dormany: @chilloutblog: na jó, elárulom. (2014.07.20. 20:51) Megint wakeboard, ne olvasd el!
  • dormany: @Thia*: jaj de jó köszi!!! (2014.05.21. 18:36) Blog
  • abc: egyik török ismerősöm szerint mindegyik férfi biszex ezért andalognak... (2014.05.02. 20:07) Törökbe 2. avagy rosszkor rossz helyen

Címkék

90210 (5) agyatlan (2) álom (4) bk (3) blog (3) breki (4) busong (1) candy (1) Címkék (4) dallas (1) ego (3) én (1) endre (2) ezvan (3) film (2) gay (1) hetkoznapi (2) jégkorszak (1) kedvencszó (3) keprejtveny (16) koszt (1) L (3) lakás (24) lesbian (1) london (4) melo (65) melrose (5) mozi (3) nagymama (1) olvasom (17) Park (4) prága (4) rém (1) rockband (2) South (4) squash (1) szerintem (4) színház (1) szülfel (1) szülinap (1) tévé (19) Tilla (21) Tódi (9) unalmas (3) vakbél (2) wakeboard (1) word (2) Címkefelhő

2012.08.09. 12:10 dormany

szigetszerda

Tavaly nem voltunk a Szigeten az álomnyaralás miatt, de idén mindenképp ki akartam menni, legalább 1 napra, hogy meglegyen az életérzés. Közhely, de van ott egy sajátos atmoszféra, átmegyek a hídon és megnyugszom, még bőven az első long island ice tea vödör előtt.

Ez a vödörből ivás is kezd beépülni a saját sziget-tradíciók közé, bár a long islandet ma reggel nagyon bántam.

Ezek voltak:

Hurts: kedvelem őket, talán nem annyira koncertzenekar, de nagyon jó hangja van élőben is a csávónak. Dopeman: abszolút érthetetlen, hogy valaki fizet neki azért, hogy alsógatyában olyanokat ordít, hogy "kurvaanyátokat, szarjátok a fejemre a gecit", ez nagyjából szószerinti idézet, 2 percig érdekes jelenség volt, aztán már inkább idegesítő. Placebo: belenéztünk, nem szeretem, nem érdekelt. Afrikai falu: na ez a tipikus Sziget csoda, amire nem számítasz, csak arra jársz, és beléjük botlasz, akikről még sosem hallottál, de páros lábon ugrálsz azonnal. Aztán hirtelen megunod.

Magic mirror melletti valamilyen bár: itt ismerős a dj, aki elmondja, hogy csak betesz egy egyórás mixet, nyom egy entert, aztán elmegy körülnézni. Így megy ez.

Magic mirror: ha még egyszer, azaz ezredszer megnézem a buzicowboy műsort a piros hajú travi háziasszonnyal, akkor valaki lőjön fejbe. A piros hajú travi (nem paróka volt, így mindig felmerül a kérdés, hogy héköznap hová teszi a piros loknikat?) minden évben lejt egy borzalmas hastáncot, amivel lenyűgözően boldoggá teszi magát. Rázza magát a színpadon, és szirupos boldogság önti el az arcát, ilyenkor őszintén irigylem (persze igazából nem). Falusi Mariann is volt, sajnos addigra elhagytam a tetthelyet. Amúgy a MM-ben diszkriminálva vagyok, mert a műsor a meleg pasiknak és a heteró csajoknak szól. (Kéne egy olyan is, ami a heteró pasiknak és a leszbi csajoknak szól, bár nem biztos, hogy ezen csoportok összeeresztése szerencsés lenne.)

Holland húszéves fiúk: velük a józanító vacsora alatt ismerkedtünk meg, már kifelé menet. Nagyon kis cukik voltak, azt mondtuk nekik, hogy 25 évesek vagyunk és O-val ikrek (mondjuk ez szinte hihető), és hogy a férjeink otthon söröznek. Megkérdezték, mit tanulunk,  meg ilyenek, és megették a megmaradt tésztánkat.

A por évről évre kevesebb, a wc évről évre több, jövőre is megyünk.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ballagamedve.blog.hu/api/trackback/id/tr615442861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása